voetbalactiviteiten

Op kamp trekken we 1 of 2 keer per dag onze voetbalschoenen aan en schaven we nog wat aan onze techniek. We trainen op het veld, maar ook vaak in de zaal en zelfs in het eigen paviljoen wordt tegen een balletje getrapt.

 

Tijdens het kamp wordt gestreden om 4 bekers:

 

* one-on-one beker

Je wordt in verschillende poules opgedeeld en gaat de strijd aan tegen je ploegmaten. Er wordt in het paviljoen gespeeld met boarding en met een mouchen bal.

 

* penaltycup

Op het einde van elke training op het veld en in de zaal moet je 3 penalty 's trappen. Wie heeft er op het einde het meeste strafschoppen binnen getrapt?

 

* wedstrijdtrofee

De score van elke wedstrijd wordt bijgehouden. Bij een overwinning scoor je 3 punten, bij een gelijkspel 1 puntje en bij een nederlaag blijf je zonder punten achter. Wie heeft op het einde de meeste punten?

 

* mastercup

Bij elke training krijg je enkele technische proefjes te verwerken en wordt er een rangschikking opgemaakt. Wie kroont zich tot technieker van de ploeg?

 

Dit jaar zullen er voor elke cup 3 bekers uitereikt worden. Eentje voor de meisjes U12 (geboren in 2007 en 2008), eentje voor de meisjes U14 (geboren in 2005 en 2006) en voor de meisjes U16 (geboren in 2003 en 2004)

 

VOETBALACTIVITEITEN